Tehničnega svetovalca za Microsoft Dynamics 365 CE

9altitude je nova blagovna znamka na področju Microsoft Dynamics 365, ki združuje belgijska, nizozemska, francoska, danska in slovenska podjetja. Smo pomemben partner na evropskem trgu: s 700+ zaposlenimi imamo znanje na več področjih, kot so Microsoft Dynamics ERP in CRM, Power BI, Power Platform, upravljanje podatkov in dokumentov, PTC, PLM. Kot izvajalec celovito uresničujemo cilje naših strank, ki jih vodi podjetniško razmišljanje. Naše in njihovo znanje združujemo z namenom doseganja prave vrednosti, ki presega zgolj strokovno znanje.

Admiral Dynamics je, z izkušnjami iz dosedanjih uvedb Microsoft Dynamics CRM/365 CE, pomemben del skupine 9altitudes. Sproščeno delovno vzdušje je sestavni del vsakdanjega delovnega življenja in temeljni princip našega podjetja. Ekipa Admiral Dynamics v Sloveniji je vesela, zagnana, ustvarjalna in naravnana na rešitve. Naši zaposleni imajo radi raznolikost dela in različne izzive, s katerimi se srečujejo vsak dan.

Za doseganje zastavljenih ciljev načrtujemo znatno rast in potrebujemo tehničnega svetovalca za Microsoft Dynamics 365 CE.

Tehničnega svetovalca za Microsoft Dynamics 365 CE.

Lastnosti dobrega kandidata

  • Izkušnje kot tehnični strokovnjak za Dynamics CRM
  • Dobro poznavanje razvojnih tehnologij, kot so C#, .Net, Javascript
  • Razumevanje integracij Microsoft Azure, Microsoft SQL, SSIS, Logic Apps, Service Bus, upravljanje API -ja in Event Grid
  • Znanje ASP.Net MVC, HTML5, CSS, Angular
  • Komunikativnost, energičnost, ciljna in izvedbena naravnanost  
  • Izkušnje iz različnih projektov, izdelava projekcij na podlagi preteklih projektov

Trdno smo prepričani, da sta kombinacija veščin in odgovornosti najboljša garancija za trajnostne poslovne rezultate naših strank. Bi se nam pridružili in pomagali pri ustvarjanju zgodovine?

Naša ponudba za vas.

Ne ponujamo samo zabave in osebnostne rasti, pač pa tudi privlačen paket: delovno mesto za nedoločen čas s fiksno plačo z dodatki za prehrano in prevoz, sistem dodatnih bonusov, prenosni računalnik in mobilni telefon, zavarovanje samoplačniških bolnišničnih in zdravstvenih stroškov, dodatno pokojninsko zavarovanje ter možnost, da kot tehnični specialist prevzemate več odgovornosti in s tem tudi finančno napredujete.

Mi smo pripravljeni… Kaj pa vi?

INTERESTED?

When this sounds interesting to you and you want to know more about us, make sure you respond quickly via our vacancy on LinkedIn

Please send us your application by reacting to our LinkedIn job posting (Easy Apply).

If you would have any questions before applying, feel free to send a mail to recruitment@admiraldynamics.com.

Acquisition by recruitment agencies is not appreciated

Back to overview with all our career opportunities

Berchemstadionstraat 78 B12
2600 Antwerpen
T. +32 (0)3 376 45 01
info@admiraldynamics.com

Disclaimer            Privacy policy             Visit our blog            Contact us             Sign up for our newsletter