Wil jij ook jij MEER uit je CRM carrière halen?

Een CRM consultant bij Admiral Dynamics heeft simpelweg MEER.

Meer focus op strategie, meer uitdaging, meer groei, meer technologieën, meer opleiding, meer kansen, meer verantwoordelijkheid, meer gelukkige collega’s…

Admiral Dynamics is meer dan zomaar een Dynamics CRM-bedrijf. We zijn een strategische partner voor bedrijven die mee(r) willen zijn. Mee met hun veeleisende klanten, met de online evolutie, met het zakendoen van morgen… Voor hen is CRM een manier om hun strategie van morgen te borgen en effectief te realiseren.

Bij ons kan je dan ook meer zijn dan ofwel een technische ofwel een functionele consultant. Bij voorkeur heb je een overlap met beiden… of leer je dat bij ons.

Als jij alle dagen met CRM wil werken, maar toch ook meer wil doen dan enkel CRM, komen wij sowieso graag met jou in contact.

Om onze (sterke) groei te ondersteunen, zoeken we via deze vacature de Medior Consultant die meer wil met Microsoft Dynamics CRM.

Als medior CRM consultant zal je bij Admiral zowel op technisch als op het gebied van je soft skills en maturiteit uitgedaagd worden…

wat we jou meer aanbieden…

We bieden in de eerste plaats een jonge, dynamische en no-nonsense werkomgeving aan, waarbinnen je alle mogelijkheden krijgt om initiatief te nemen en jezelf te bewijzen als die-hard CRM specialist. Onze projecten zijn absoluut uitdagend en laten je toe je te blijven ontwikkelen.

daarnaast mag je je al direct verwachten aan… 

heb je interesse…

Reageer snel op onze vacature via LinkedIn (Easy Apply). Voor vragen kun je ook altijd een bericht sturen naar recruitment@admiraldynamics.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd.